Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. 
CANDELELUMANARI.RO isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. 
Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

 

 

DREPTURI DE AUTOR:

 

Intregul continut al site-ului CandeleLumanari.ro este proprietatea Furnizorului, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. 
Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). 
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului CandeleLumanari.ro in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. 
Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

 

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII:

 

Continutul site-ului CandeleLumanari.ro  a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile.
De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. 
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. 
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. 
Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasata de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.

 

 

TERMENE DE LIVRARE:

 

Termenul de expediere a produselor cumparate de pe site-ul CandeleLumanari.ro , se incadreaza intre 24 ore si 5 zile din momentul confirmarii telefonice a comenzii, in functie de modul de livrare ales de catre client si/sau de stocul de produse existent la Furnizor.
In cazuri exceptionale, cu acordul clientului, Furnizorul poate mari termenul de expediere.

 

 

FRAUDA:

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI CandeleLumanari.ro  SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL CandeleLumanari.ro , VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI CandeleLumanari.ro  SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

 

LITIGII:

 

Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. 
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti. 

Orice comanda efectuata prin intermediul site-ului www.candelelumanari.ro implica acordul neconditionat al clientului cu acesti Termeni si Conditii.